Wat gaat dit een jaar worden van veranderingen. Na een lange tijd aan voorbereidingen en bijstellen van plannen is het dan toch bijna zo ver.

Mijn droom om een tandheelkundige praktijk te beginnen wordt werkelijkheid. Ik zit dit nu te typen in de laatste weken voordat we het nieuwe pand betrekken. Het wordt een pand aan de Dorpstraat 19a in Ulvenhout. Dit pand hebben we helemaal verbouwd zodat het aan alle eisen voldoet die tegenwoordig gesteld worden aan een praktijk. We zitten dus lekker in de nieuwe spullen en werken met nieuwe spullen.

Er gaan 4 behandelstoelen komen zodat we even vooruit kunnen. Hetgeen wat bij ons hoog in het vaandel staat en blijft staan is de persoonlijke benadering en kwaliteit. Zoals ik ook mijn huidige mondhygiene praktijk heb gevoerd. Daarnaast is het de bedoeling dat als patiënten dat willen voor al hun behandelingen bij mij terecht kunnen.

Dit zal nog wel wat tijd vergen om dat te realiseren maar ja, ik heb straks weer tijd over 😉, als de verbouwingen klaar zijn. Mijn huidige team gaat gelukkig met mij mee naar het nieuwe pand en we krijgen uitbreiding van Charlotte Salentijn (tandarts) en er komt een assistente bij.

Als alles meezit kunnen we starten op de nieuwe lokatie met behandelen op 28 januari 2019. Wordt vervolgd en tot snel, oh ja vergeet vooral niet nieuwe patiënten naar ons te sturen, want we nemen nog patiënten aan.

Tot snel!

Ingrid van Oploo

Tandheelkundige Praktijk Ingrid van Oploo

v.l.n.r
Chalotte tandarts
Ingrid praktijkhouder en mondhygiënst/kindertandverzorgster
Kagan mondhygiënist
Jasmijn mondhygiënist