We zijn al weer 3 maanden aan het draaien in de praktijk. Onze eerste behandeldag was 1 februari met de nodige bouwvakkers terwijl wij aan het behandelen waren. Gelukkig waren alle patienten erg begripvol en mijn team reuze flexibel!! Dank hiervoor.

Tandheelkundige Praktijk Ingrid van Oploo

Na een hoop klussen met het bijbehorende bloed, zweet en tranen (en de nodige kilo’s lichter maar dat is mooi meegenomen😉) is het bijna zover. De opening van de praktijk komt dichterbij. De laatste hand wordt gelegd aan de tuin zodat zowel de patiënten als wij een mooi uitzicht hebben.

Voor het eerst van mijn leven heb ik (wel met hulp gelukkig) een persbericht gemaakt. Daar moest ik mijn favoriete bezigheid weer laten zien ….. not!! Even je opstellen als model, maar wat ging het goed en het resultaat is er zeker.

Tandheelkundige Praktijk Ingrid van Oploo

Nu pas komt bij mij het besef dat de praktijk super mooi geworden is en precies de uitstraling die het moest hebben. Huiselijk, stijlvol en niet klinisch.

Tandheelkundige Praktijk Ingrid van Oploo

Op naar de opening van 25 mei! Tot snel in de praktijk, ook nieuwe patiënten mogen zich nog melden😃

Tandheelkundige Praktijk Ingrid van Oploo