Per 17 september is de praktijk verhuisd naar het nieuwe adres. De patiënten behandeling gaat daar op 17 september in. Het nieuwe adres is Nieuwe Dreef 37, 4851 BR Ulvenhout. Dit is nog steeds in de woonwijk Kraaijenberg in Ulvenhout. Let wel het telefoonnummer is gewijzigd: 076-5611049, er is geen fax meer aanwezig. Het mobiele telefoonnummer is hetzelfde gebleven, namelijk 06-28027381. Wanneer er niet opgenomen wordt op de bovenstaande nummers ben ik bezig met patiëntenbehandeling en dus niet in staat de telefoon te beantwoorden. Spreekt u dan in op het antwoordapparaat en ik bel u zo spoedig mogelijk terug.

Met betrekking tot de nota’s let u dan op dat de bank en rekeningnummer gewijzigd zijn. Het is nu Rabobank nummer: 1495.34.205
Sinds september ben ik in het bezit van een Kamer van Koophandelnummer namelijk: 201 54 558

Zorgverzekeraars: Wanneer het nieuwe jaar weer ingaat, kunt u wisselen van uw zorgverzekering of wijzigingen aan brengen in uw huidige polis. Doordat de zorgverzekeraars steeds meer eisen gaan stellen waardoor de kwaliteit in het gedrang komt. Daardoor is het nog niet zeker of de contracten volgend jaar weer getekend worden. U kunt hier in de maanden januari/februari 2010 maatregelen voor treffen. Wanneer u een restitutiepolis heeft kunt u zelf ten alle tijden u eigen zorgverlener kiezen, waar vervolgens een vergoeding (hoeveel en wat moet u nakijken in uw polis) als u dat in het pakket heeft zitten voor volgt. Bij een naturapolis kiest zorgverzekeraar naar welke zorgverlener u moet gaan anders volgt er geen vergoeding. Het is dus belangrijk dat u kiest voor een restitutiepolis, deze polis is wel wat duurder dan natura maar u houdt zelf de touwtjes in eigen hand.

Mochten er nog vragen zijn kunt u mij altijd bellen of e-mailen.