Bekijk hier het team dat werkzaam is bij Tandheelkundige Praktijk Ingrid van Oploo.

Tandheelkundige Praktijk Ingrid van Oploo

Ingrid van Oploo

Praktijkhoudster - Mondhygiënist - Kindertandverzorgster

Afgestudeerd als mondhygiënist in 2001 op de Hogeschool Holland te Amsterdam.

Sinds maart 2001 tot en met 2018 heb ik mijn eigen vrijgevestigde praktijk voor mondhygiëne. In de periode van 2001 tot en met 2003 was ik werkzaam in een solopraktijk te Tilburg. Daarna van 2003 tot en met november 2005 in een groepspraktijk te Tilburg.

Per 3 juni 2005 heb ik de opleiding tot kindertandverzorgster behaald. Door het behalen van dit diploma, kan ik kinderen behandelen tot 18 jaar en volwassen onder wet BIG.

In de periode april 2007 tot en met augustus 2012 werkte ik op woensdagmiddag in een groepspraktijk waar ik uitsluitend kinderen behandelde als kindertandverzorgster.

De periode 2009 tot en met 2017 ben ik actief geweest binnen onze beroepsvereniging “De Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM)” waar ik in de commissie “vrije vestiging” deel nam.

Sinds 2001 ben ik ingeschreven in het kwaliteitsregister (KRM wat staat voor KwaliteitsRegister Mondhygiënisten). Dit is een basisgarantie voor deskundigheid en kwaliteit. Tot nu toe heb ik 3x deze registratie behaald in 2008, 2012, 2017 Deze kun je 1x in de 5 jaar opnieuw behalen.

Een nieuwe uitdaging is januari 2019 begonnen, toen heb ik mijn mondhygiëne praktijk veranderd in een tandheelkundige praktijk. Een nieuwe lokatie en een toevoeging van mijn team met een tandarts en een assistente.

Tandheelkundige Praktijk Ingrid van Oploo

Charlotte Salentijn

Tandarts

In augustus is het alweer 10 jaar geleden dat ik in 2009 als tandarts ben afgestuurd aan de ACTA in Amsterdam. Tevens ben ik al in 2002 afgestudeerd als mondhygiënist aan de hogeschool Utrecht, waarna ik in 2003 tandheelkunde ben gaan studeren.

Na mijn studie tandheelkunde ben ik gaan werken in verschillende tandheelkundige praktijken in en rondom Amsterdam als tandarts ZZP’er.

Mijn affiniteit is vooral de algemene tandheelkunde en de afwisseling van behandelingen hiervan bij zowel kinderen als volwassenen.

In 2015 ben ik naar Breda verhuist, waar ik sinds januari 2019 met veel plezier op de donderdag bij Ingrid van Oploo Tandheelkundige Praktijk als tandarts aan het werk ben.

Ik ben lid van het KRT register voor tandartsen.
BIG registratienummer: 9912029202

Tandheelkundige Praktijk Ingrid van Oploo

Jasmijn de Moor-Langenberg

Mondhygiënist

In 2003 afgestudeerd als mondhygiënist aan de hogeschool van Arhem & Nijmegen te Nijmegen.

Gewerkt in een vrije vestiging, solo praktijk en grote groepspraktijken. Tevens een eigen praktijk gehad van 01-01-2006 tot 01-08-2009 te Tilburg.

Wegens geboorte van een zoon is deze praktijk niet meer actief. Momenteel nog werkzaam op freelance basis in deze praktijk en een grote groepspraktijk als mondhygiënist.

Sinds 2000 lid van de NVM en vanaf 2003 van de NVvP.

Tandheelkundige Praktijk Ingrid van Oploo

Kagan Akgül

Mondhygiënist

In 2008 ben ik afgestudeerd als Bachelor of Health monzorgkundige / mondhygiënist aan de Hogeschool Inholland te Amsterdam. In 2008 ben ik begonnen met werken in diverse algemene tandartsenpraktijken in en rondom Rotterdam.

Sinds 2009 ben ik werkzaam als ZZP’er tevens werkzaam geweest in een vrij gevestigde mondhygiëne praktijk. Verder heb ik de eerste 3 jaar na mijn afstuderen 1 dag in de week in diverse praktijken waargenomen variërend van Ouddorp tot aan Zoetermeer.

Sinds december 2014 ben ik werkzaam in Ulvenhout bij de Praktijk Voor Mondhygiëne Ingrid van Oploo. Wilde graag weer eens buiten Rotterdam aan de slag en zo ben ik dus in Ulvenhout terecht gekomen.

Lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten) en geregistreerd in het aspirantenregister van de KRM (Kwaliteits Register Mondhygiënist).

Tandheelkundige Praktijk Ingrid van Oploo

Ad van Oploo

Tandtechnieker

In 1968 ben ik in Utrecht afgestudeerd als tandtechnicus, maar het vak boeit me nog altijd. 25 jaar lang had ik mijn eigen laboratorium, waar ik met 8 medewerkers tandtechnische handelingen verrichtte.

Mijn specialisatie is het realiseren van prothetische oplossingen, ook op het gebied van implantaten.

Mijn kennis heb ik vervolgens als docent kunnen aanwenden in de opleiding tandartsassistente op het Da Vinci college in Dordrecht. Waarna ik het, inmiddels 65, iets rustiger aan ben gaan doen en 10 jaar ondersteunende activiteiten heb verricht voor een tandartspraktijk. Met trots en plezier zet ik deze werkzaamheden nu voort in de praktijk van mijn dochter.

Tandheelkundige Praktijk Ingrid van Oploo