Tandarts Chaam

Tandartspraktijk Ingrid van Oploo. De tandarts voor inwoners van Chaam.

Bij Tandartspraktijk Ingrid van Oploo begrijpen we de waarde van gemak en kwaliteit, vooral als het gaat om uw tandheelkundige gezondheid. Op slechts enkele minuten rijden van Chaam, verwelkomen wij u. Parkeergelegenheid is ruim beschikbaar, direct voor onze praktijk of om de hoek. Bij ons staat elke patiënt centraal, en we bieden speciale zorg en aandacht om uw tandheelkundige ervaring comfortabel en effectief te maken.

Een volledig tandheelkundig zorgaanbod in de buurt van Chaam

Vlak bij Chaam biedt Tandartspraktijk Van Oploo een breed scala aan tandheelkundige diensten. Onze ervaren tandartsen zijn gespecialiseerd in reguliere zorg, waaronder periodieke controles, gebitsreiniging en preventieve behandelingen ter bevordering van een optimale mondgezondheid.

Voor een stralende glimlach kunt u ons ook terecht voor cosmetische tandheelkunde, variërend van tanden bleken tot het plaatsen van facings. Bovendien bieden we orthodontische oplossingen.

Tandarts in tien minuutjes te bereiken vanuit Chaam

Onze praktijk is niet alleen voor mensen uit Ulvenhout, maar zeker ook voor u als inwoner van Chaam. Kom gerust eens langs voor een controle of andere behandeling.

Maak gemakkelijk een afspraak via onderstaand formulier of neem telefonisch contact op via 0765611049. Wacht niet langer en ontdek wat onze praktijk voor u kan betekenen.

Tandarts in de buurt van Chaam met:

  • Een gedreven en ervaren team bestaande uit (kinder)tandartsen, mondhygiëniste en tandtechnici
  • Een rustige praktijk in de buurt van Chaam
  • Persoonlijke aandacht voor iedere patiënt
  • Gebruik van de nieuwste behandelmethoden en technologieën voor de beste zorgervaring

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wenst u graag direct een afspraak te maken als nieuwe klant?

Maandag

08:0017:00

Dinsdag

08:0017:00

Woensdag

08:0017:00

Donderdag

08:0017:00

Vrijdag

08:0017:00

Contact

Onze locatie

route

Dorpstraat 19a
4851 CJ Ulvenhout