Mijn naam is

Ingrid van Oploo

Praktijkhoudster – Mondhygiënist – Kindertandverzorgster

“Bij ons bent u verzekerd van goede zorg”

Ik ben afgestudeerd als mondhygiënist in 2001 op de Hogeschool Holland te Amsterdam. Sinds maart 2001 tot en met 2018 heb ik mijn eigen vrijgevestigde praktijk voor mondhygiëne. In de periode van 2001 tot en met 2003 was ik werkzaam in een solopraktijk in Tilburg. Later ben ik gaan werken in een groepspraktijk in Tilburg.

Per 3 juni 2005 heb ik de opleiding tot kindertandverzorgster behaald. Door het behalen van dit diploma, kan ik kinderen behandelen tot 18 jaar en volwassen onder wet BIG. Vervolgens ben ik op woensdagmiddag gaan werken in een groepspraktijk waar ik uitsluitend kinderen behandelde als kindertandverzorgster.

De periode 2009 tot en met 2017 ben ik actief geweest binnen onze beroepsvereniging “De Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM)” waar ik in de commissie “vrije vestiging” deel nam.

Sinds 2001 ben ik ingeschreven in het kwaliteitsregister (KRM wat staat voor KwaliteitsRegister Mondhygiënisten). Dit is een basisgarantie voor deskundigheid en kwaliteit. Tot nu toe heb ik 3 keer deze registratie behaald in 2008, 2012, 2017 Deze kun je 1 keer in de 5 jaar opnieuw behalen.

Een nieuwe uitdaging is januari 2019 begonnen, toen heb ik mijn mondhygiëne praktijk veranderd in een tandheelkundige praktijk. Een nieuwe locatie en een toevoeging van mijn team met een tandarts en een assistente.