Mijn naam is

Ingrid van Oploo

Praktijkhouder – Mondhygiënist – Kindertandverzorger

Ingrid van Oploo, tandarts regio Breda

“Bij ons bent u verzekerd van goede mondzorg”

Even voorstellen… Ingrid van Oploo. Ik ben in 2001 als mondhygiënist afgestudeerd aan Hogeschool Inholland te Amsterdam en sta sindsdien ook ingeschreven in het kwaliteitsregister KRM (KwaliteitsRegister Mondhygiënisten). Een basisgarantie voor deskundigheid en kwaliteit. Ook ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM).

Van 2002 tot en met 2006 werkte ik in een Tilburgse groepspraktijk en had ik daarnaast mijn eigen praktijk voor mondhygiëne in Ulvenhout. In 2005 heb ik de opleiding kindertandverzorging (post-HBO) afgerond, zodat ik op woensdagmiddag ook kinderen en jongeren tot 18 jaar mocht behandelen. Verder was ik van 2009 tot en met 2017 als lid van de commissie “Vrije vestiging” actief in onze beroepsvereniging NVM.

In januari 2019 kreeg een nieuwe uitdaging vorm. In die maand veranderde mijn eigen praktijk voor mondhygiëne in een volwaardige tandheelkundige praktijk. Verhuisd naar een nieuwe, prettige en moderne locatie. En niet te vergeten met nieuwe teamgenoten, onder wie ook een tandarts en een assistente.