Mijn naam is

Kagan Akgül

Mondhygiënist

Mondzorgkundige Kagan Akgül, tandartspraktijk regio Breda

“Samen houden we uw mond gezond”

Kagan Akgül is mijn naam. Sinds december 2014 werk ik bij en met Ingrid van Oploo in Ulvenhout. Eerst in de Praktijk voor Mondhygiëne en sinds januari 2019 dus in de Tandheelkundige Praktijk. Dat doe ik als mondzorgkundige. Met andere woorden: een mondhygiënist met een aanvullende opleiding op het gebied van cariologie (de behandeling van cariës of gaatjes), die ook in staat is om zelfstandig controles uit te voeren.

In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Inholland te Amsterdam. In datzelfde jaar ging ik aan de slag in diverse algemene tandartsenpraktijken in en rondom Rotterdam. Zo nam ik drie jaar lang één dag per week waar in diverse praktijken van Ouddorp tot aan Zoetermeer. Daarnaast was ik vanaf 2009 als zzp’er werkzaam in een vrijgevestigde mondhygiënepraktijk.

Ik wilde graag eens buiten Rotterdam werken en zo ben ik in Ulvenhout terechtgekomen! Ik ben lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten) en sta geregistreerd in het aspirantenregister van de KRM (KwaliteitsRegister Mondhygiënisten).