Blog

Lees hier alles over onze praktijk en de nieuwste ontwikkelingen

team foto

Hoe kies je de juiste tandenborstel en tandpasta?

In onze praktijk krijgen wij vaak vragen zoals: “Hoe kies ik de juiste tandenborstel? Welke tandpasta is het beste voor mijn tanden?” Hier zijn onze tips voor het kiezen van de juiste tandenborstel en tandpasta voor een gezond en stralend gebit.

tandartscontrole

Het belang van regelmatige tandartscontroles

Heb je je ooit afgevraagd waarom regelmatige tandartscontroles zo belangrijk zijn voor jouw mondgezondheid? Een bezoek aan de tandarts gaat verder dan alleen het controleren van gaatjes. In dit blog ontrafelen we waarom preventie de sleutel is en hoe regelmatige tandartsbezoeken een positieve invloed kunnen hebben op jouw algehele welzijn.

Tanden bleken bij de tandarts

Tanden bleken: de feiten, fabels en veiligheidstips

Je droomt van een stralend witte glimlach, maar voordat je de sprong waagt in de wereld van tanden bleken, is het essentieel om de feiten te kennen, fabels te ontrafelen en veiligheidsmaatregelen te begrijpen.

kindertandarts

De belangrijke rol van een kindertandarts: Alles wat je als ouder moet weten

De kindertandarts speelt een essentiële rol in het behoud van de mondgezondheid van onze kinderen. Terwijl de algemene tandarts zich richt op het verzorgen van tanden van alle leeftijden, heeft de kindertandarts gespecialiseerde kennis en vaardigheden om de unieke behoeften van kinderen te begrijpen en te behandelen.