Patiëntervaringen

Lees hier de ervaringen van onze patiënten.

We hechten veel waarde aan de mening van onze patiënten. Waar bent u tevreden over en waarover juist niet? We horen het graag van u. Daarnaast hopen we dat u uw ervaringen ook met anderen wilt delen op ZorgkaartNederland en via onderstaand formulier.

  Magda Heijnen

  Gisteren afscheid moeten nemen van mijn 3 delig brug . Pijnklachten, opgezette wang. Mocht gelijk komen. Brug doorgeslapen en achterste element extractie. Zo fijn geholpen!!! Rustig, alles werd uitgelegd. Bedankt voor de service. Fijn weekend allemaal.

  Kees Kox

  Of je voor professionele mondhygiëne of de tandarts komt er is altijd een welkom gevoel, Onlangs moest ik noodgedwongen bellen door hevige pijn. Er werd gelijk een plaatsje vrijgemaakt waardoor ik kon komen. Er is zeer adequaat gehandeld waardoor de pijn vrij snel minder werd. Het meest fijne aan deze praktijk is de persoonlijk geboden nazorg van Ingrid herself ondanks dat de praktijk gesloten was en op je mailberichten krijg je super snel antwoord van haar. Het is ook fijn dat haar vader de protheses maakt wat het totaal plaatje van een professioneel team voor algemene mondzorg compleet maakt. Naar de tandarts gaan is nooit leuk maar deze in vrolijke fuchsia gekleurde praktijk is een aanrader voor iedereen die mondzorg in de breedste zin des woords nodig heeft!

  Karin D

  Mijn zoontje was eerder erg bang voor de tandarts. Dankzij Ingrid en het team heeft hij nu zonder problemen een gaatje laten vullen. Wat een fijne, professionele en warme aanpak. En ook nog met een vleugje humor. Complimenten!

  Hanneke W

  Altijd loop ik dankbaar naar buiten na een bezoekje aan jullie adres. Een goed verzorgde mond is een schoon goed. Binnenkort is het dan zover dan is al het amalgaam eruit ! Dat alle gaten gevuld zijn met een vulstof waar ik tegen kan maakt mij extra blij. Zo wil ik de tandarts bedanken voor de zorg / moeite die genomen is voor het bestellen van de composiet en gehoor is gegeven aan mijn vraag. Heel fijn & ben er echt blij mee.

  Monique Brekoo

  Wat een fijn en kundig team! Daarbij is iedereen ook nog eens heel vriendelijk en geduldig! Een verademing vergeleken bij eerdere tandartspraktijken! Ik ben zeer tevreden!!

  Jeroen van Rijs

  Ingrid is een kundige en erg aardige mondhygiëniste die van huis uit de liefde voor het vak heeft meegekregen. Ze is er elke keer op gebrand om jou weer met een schoon gebit te laten vertrekken. Ik en mijn partner zijn al jaren zeer tevreden klanten. De nieuwe praktijk is tevens een lust voor het oog met een fijne ambiance.

  Jordy Dekker

  Ingrid heeft onze dochter 6j behandeld ter preventie en herstellen van gaatjes. Door haar manier van werken, ging onze dochter vrolijk naar de tandarts en gaat ze dat nu nog steeds. Ingrid’s manier om kinderen op een leuke manier mee te nemen in wat er gaat gebeuren en hoe ze luistert naar het kind, heeft geleid tot een prettige behandeling. Wij kunnen nog steeds met ons dochter naar de tandarts, iets waar we van tevoren voor getekend hadden!

  Enorm bedankt Ingrid!

  Willem Bazelmans

  Ik was er vooraf niet helemaal gerust op, maar Jasmijn heeft me inderdaad zo goed als pijnloos geholpen. Het werkplezier straalt zichtbaar van haar af en dat is inmiddels ook te zien aan de resultaten. Die zijn ruim boven de (eerlijk gezegd toch wel bange) verwachtingen.

  Dus ik zeg… niet langer aarzelen, maar gewoon doen!

  Christina van Dijk

  ls je angst hebt voor de tandarts etc. is Ingrid het beste die je er vanaf kunt helpen door haar persoonlijkheid, passie en liefde voor het vak. Ook haar zangkunsten werken op je lach spieren. Je gaat met een lach naar buiten.

  Haar professionaliteit geduld en goede uitleg van wat ze gaat doen werkt er goed! Echt een aanrader voor iedereen met en of zonder angst!!!!

  Esther Tje

  Super fijne praktijk waar je je meteen thuis voelt. Ze werkt hygiënisch en grondig, maar doet je nooit pijn.

  Ingrid is een onwijs prettig persoon, heel professioneel en helder in communicatie. Ze is eerlijk en oprecht betrokken, legt graag alles duidelijk uit en geeft advies waar nodig. Zakelijk maar toch heel warm! Het is altijd gezellig om met Ingrid bij te kletsen, alhoewel dat iets lastiger gaat met je mond open  komen eigenlijk tijd te kort.

  De nieuwe grote praktijk wordt ook vast een enorm succes, dat kan haast niet anders met zo’n vakvrouw! 

  Lotte van Houtert

  Ik kom al sinds jaar en dag bij Ingrid in de praktijk en loop altijd happy weer naar buiten. Ingrid staat voor een persoonlijke aanpak. Adviseert en beantwoord graag al je vragen (zonder belerend of dwingend te zijn).

  Ze is oprecht in jou als mens geïnteresseerd en maakt dus graag een praatje. Ze doet haar werk heel nauwkeurig en heeft mij nog nooit pijn gedaan. Dit samen met het praatje maakt het geheel eigenlijk gewoon hartstikke gezellig.

  Ga zo door Ingrid!

  Louis

  Dank voor de snelle omzetting van de afspraak, maar ja, dat kan nu ook doordat ik meer tijd heb na een erg drukke periode. Ik vind het fijn dat je ook tijd en aandacht neemt voor mijn persoonlijke perikelen. De stress gaat er bij mij dan uit merk ik en dan is het de vraag of ik niet tijdens jouw behandeling in slaap val!

  Jij hebt mij van mijn tandartsangst bevrijd, dank daarvoor!

  Femke

  Ik heb in het verleden een nare behandeling gehad bij een nieuwe mondhygiëniste bij ons dorp. We hadden geen klik en het deed ongelooflijk pijn. Met angst naar huis gegaan dit doe ik nooit meer dacht ik. Ik ben blij dat ik de stap toch genomen heb en weer een nieuwe mondhygiëniste gevonden heb ik moet er even voor rijden maar heb het er heel erg voor over. Ze gaat echt mee met je behandeling doet het zeer steek je arm maar op. We doen het op jou tempo. Ik weet wel bij wie ik blijf ben heel erg tevreden over mijn behandeling en de goede zorg! Bedankt Ingrid

  Daan van Loosbroek

  Zoals vanmiddag beloofd mijn toprecentie.
  Net als vele andere mensen jaren geleden gespannen voor een bezoek aan de mondhygiënist. Maar bij Ingrid is het bezoek bijna een feestje en je kunt er gelijk je ei kwijt en zij haar ei bij de patiënt. Vakkundig, bekwaam, professioneel, duidelijk en hartelijk. Zo bij deze: genoeg veren voor jou, anders wordt het te gek. En nog veel plezier op wintersport, in Florida en in Spanje. Tot over 3 maanden.

  Geertruida van Gunsteren

  Zolang als Ingrid een praktijk heeft zolang kom ik er al. Ik kan wel zeggen dat zij mijn mond weer gezond heeft gemaakt, ik ben haar hiervoor erg dankbaar en zal er nog lang komen. Bravo Ingrid ga zo verder.

  Angelique Hagoort-Sweere

  Eindelijk een mondhygiëniste die (bijna) pijnloos behandeld.

  Guus Spijkers

  Fenomenaal goede mondhygieniste!
  Na jarenlang andere mondhygienisten bezocht te hebben (stuk voor stuk met slechte ervaringen), kwam ik bij Ingrid van Oploo. De behandeling is altijd zorgvuldig, pijnloos en het resultaat in de periode erna, is altijd geweldig. Mijn gebit is uitstekend verzorgd, nooit luchtjes e.d. en ook mijn tandarts is lovend.

  Ingeborg Meurkens

  Mijn ervaring in de stoel bij Ingrid zijn heel positief.
  Ik ben zelf mondhygiënist. Op het moment niet meer praktiserend. Ingrid heeft mijn patiënten ‘over genomen’. Nu ik zelf af en toe ook naar de mondhygiënist moet (van mijn tandarts en omdat ik weet dat het nodig is) kies ik graag voor de praktijk van Ingrid. Ik kom in een mooie behandelkamer, wordt goed geholpen (niet makkelijk want ik zit in een rolstoel) en ik vind het heel prettig nu eens aan de andere kant te staan.

  Brigitte Siemons

  Beste Ingrid,
  Ik komen al jaren bij je maar de eerste keer was voor mij een hele moeilijke stap. Ik had heel veel angst maar jij heb me daar heel goed bij geholpen,door rustig uit te leggen wat je ging doen en wat het resultaat zo gaan worden. Nu vind ik het fijn (angst is weg) als ik weer bij je kan komen,naar de behandeling is mijn gebit weer lekker schoon en fris. Ze zeggen als je haar maar goed zit maar bij mij is het ook mijn gebit,ik voel me echt zelfverzekerder !!

  Bedankt lieve Ingrid, je bent echt goed in je vak !!
  Zo goed dat ook mijn man en kind patiënt bij je zijn.

  Jan Janssen

  Uitstekende behandeling en adviezen, op een hele patient vriendelijke manier.
  Een aangename, moderne praktijk waar de patiënt nog centraal staat.

  Ton Jacobs

  Beste Jasmijn en Ingrid,

  Hierbij wil ik jullie nogmaals bedanken voor jullie meer dan maximale inzet en kundige behandelingen om mijn gebit weer in balans te krijgen en mij voor de toekomst zoveel mogelijk te vrijwaren van verdere vervelende tandproblemen.

  Desiree Castelijn

  Ingrid weet waar ze over praat. Ze heeft verstand van zaken en is een kei in haar vak. Van bekenden hoor ik wel eens dat zij pijn hebben na een behandeling bij een mondhygiënist, of dat zij er tegenop zien. Pijn na een behandeling heb ik nooit ervaren. Ook voor angst heb ik geen enkele reden.

  Voor mij is een behandeling bij Ingrid eigenlijk gelijk aan bijvoorbeeld een bezoek aan de kapper of een schoonheidssalon. Een ontspannen ontvangst met een professionele benadering.

  Dank je wel Ingrid voor de waardevolle werkzaamheden aan mijn gebit.