‘Bij ons bent u verzekerd van goede mondzorg.’

Tandartspraktijk Ingrid van Oploo, gelegen aan de rand van Breda en sinds 2019 een volwaardig tandheelkundige praktijk.

Wij staan voor kwaliteit, gezondheid en vertrouwen. De prettige en persoonlijke sfeer die we creëren zorgt ervoor dat de behandelingen zo ontspannen en comfortabel mogelijk verlopen. Je op je gemak voelen bij de tandarts vinden wij enorm belangrijk.

Maak een afspraak
binnentuin praktijk

Van mondhygiëne naar tandartspraktijk

Waar Ingrid van Oploo, de oprichtster van de gelijknamige Tandheelkundige praktijk Ingrid van Oploo, voorheen ongeveer 15 jaar als mondhygiëniste aan het werk was in haar eigen mondhygiëne praktijk, heeft ze in 2019 de stap gemaakt naar het oprichten van een volwaardige tandartspraktijk. Hier werkt ze samen met een team van mondzorg specialisten, (kinder)tandartsen, mondhygiënisten, mondzorgkundige en tandtechnici.

‘Samen vormen we een enthousiast en gedreven team, met als doel een gezond en mooi gebit voor alle patiënten.’

ingrid van oploo foto behandeling

Breed spectrum aan behandelingen

Ingrid van Oploo is in haar loopbaan gestart als mondhygiëniste en heeft hier uiteindelijk de specialisatie kindertandarts aan toegevoegd. Waar er in 2019 een tandarts, tandtechnicus en assistente aan het team toegevoegd werden, ontstond er een volwaardige tandheelkundige praktijk.

Middels de verschillende specialisme kunt u met vrijwel alle mond- en gebit gerelateerde klachten en behandelingen bij tandartspraktijk Ingrid van Oploo, gelegen te regio Breda, terecht.

Behandelingen

Om uw gebit gezond en mooi te houden bieden we u een compleet pakket tandheelkundige behandelingen. We nemen alle tijd voor u en leggen vooraf rustig en duidelijk uit wat uw behandeling inhoudt. U bent verzekerd van vakkundige en hoogwaardige mondzorg volgens de modernste methoden en met de beste materialen.

Ons team

Tandheelkundige Praktijk Ingrid van Oploo bestaat uit een hecht team gedreven en enthousiaste mondzorg professionals.

Bekijk het hele team

Alles voor een gezonde mond

Tandheelkundige Praktijk Ingrid van Oploo heeft alles in huis voor patiëntvriendelijke en zo comfortabel mogelijke mondzorg. U bent van harte welkom. We zorgen er in een prettige, persoonlijke sfeer voor dat uw behandeling rustig en ontspannen verloopt.

maak een afspraak

Maandag

08:0017:00

Dinsdag

08:0017:00

Woensdag

08:0017:00

Donderdag

08:0017:00

Vrijdag

08:0017:00

Wilt u zich aanmelden of heeft u een vraag? Dan staan we graag voor u klaar.