Tandartspraktijk regio Breda

Neem telefonisch of via onderstaand formulier gemakkelijk contact met ons op.

Tandartspraktijk Ingrid van Oploo is gelegen in Ulvenhout, een dorp aan de rand van Breda. Vanuit Breda bent u binnen tien minuten bij onze praktijk in Ulvenhout, waar u gratis voor de deur (of in de buurt) kunt parkeren. 

Bij tandartspraktijk Ingrid van Oploo krijgt iedere patiënt de benodigde persoonlijke aandacht. De persoonlijkheid van een dorp, gelegen aan de rand van de stad Breda.

Alle Tandheelkundige Behandelingen in regio Breda

In regio Breda biedt tandartspraktijk Van Oploo een uitgebreid spectrum aan tandheelkundige diensten. Onze deskundige tandartsen specialiseren zich in reguliere zorg, zoals periodieke controles, gebitsreiniging en preventieve behandelingen voor optimale mondgezondheid.

Voor een stralende glimlach bieden we geavanceerde cosmetische tandheelkunde, variërend van tanden bleken tot het plaatsen van facings, evenals orthodontische oplossingen voor zowel esthetische als functionele verbeteringen. Daarnaast leveren we gespecialiseerde diensten zoals implantologie voor het vervangen van ontbrekende tanden, endodontie voor wortelkanaalbehandelingen en parodontologie voor de behandeling van tandvleesproblemen.

Uw tandartspraktijk aan de rand van Breda

Niet alleen voor Ulvenhout, maar ook voor u als Bredanaar is onze praktijk goed bereikbaar. Geen gedoe over afstand, want wij bevinden ons aan de rand van Breda. Kom gemakkelijk langs voor een gezonde dosis tandverzorging met een glimlach.

Wacht niet langer en ontdek wat Tandartspraktijk Van Oploo voor u kan betekenen. Hier combineren we professionele tandheelkunde met een persoonlijke touch. We kijken ernaar uit u te verwelkomen met open armen (en een stralende glimlach)!

Tandartspraktijk in de buurt van Breda met:

  • Een deskundig team van gespecialiseerde (kinder)tandartsen, mondhygiëniste, mondzorgkundige en tandtechnici
  • Een rustgevende en (kind)vriendelijke omgeving
  • Aandacht voor iedere patiënt met advies passend bij uw mond en gebit 
  • De modernste behandel methoden en technieken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wenst u graag direct een afspraak te maken als nieuwe klant? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. 

Maandag

08:0017:00

Dinsdag

08:0017:00

Woensdag

08:0017:00

Donderdag

08:0017:00

Vrijdag

08:0017:00

Contact

Onze locatie

route

Dorpstraat 19a
4851 CJ Ulvenhout