Tarieven

Bekijk hier de tarieven van Tandheelkundige Praktijk Ingrid van Oploo.

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft 1 januari 2013 vaste tarieven bepaald. Tandheelkundige Praktijk Ingrid van Oploo houdt zich uiteraard aan deze tarieven. Wilt u meer informatie? Dan kunt u ons altijd voorafgaand aan uw behandeling een e-mail sturen of uw behandelaar om advies vragen. Op de website van de (NZa) vindt u ook meer informatie over de tarieven.

Vergoeding door zorgverzekeraars

Tandheelkundige Praktijk Ingrid van Oploo heeft geen overeenkomsten gesloten met zorgverzekeraars. Heeft u vragen over de codes en tarieven, dan zijn we u graag van dienst. Kinderen krijgen mondzorg vergoed vanuit de basisverzekering. Volwassenen hebben voor een vergoeding een aanvullende verzekering voor mondzorg nodig.

Betalen

De financiële administratie van Tandheelkundige Praktijk Ingrid van Oploo is overgedragen aan Infomedics BV in Almere. Infomedics zal voortaan de rekeningen verzenden en innen. U krijgt dus ook het verzoek de nota aan Infomedics te voldoen. Waar mogelijk stuurt Infomedics uw nota(‘s) direct door naar uw zorgverzekeraar.

Voor vragen en meer informatie kunt u bij Infomedics terecht via 036 – 203 1900. of www.infomedics.nl.