Implantologie

Implantologie wil zeggen, dat we uw eigen tand of kies vervangen door een implantaat. Op deze “kunstwortel” komt een kroon in de vorm van een levensechte tand of kies.

Implantaten: niet van echt te onderscheiden

Mist u tanden of kiezen? Dan kunt u kiezen voor een implantaat. Dit is een kunstwortel van titanium, die in de kaak wordt geplaatst. Hierop komt vervolgens een kroon in de vorm van een tand of kies. Op deze manier kunt u één tand of kies laten vervangen, maar ook diverse tanden en kiezen of zelfs een heel gebit. Implantaten zijn alleen mogelijk, als er voldoende kaakbot is en de resterende tanden en het tandvlees gezond zijn. Het plaatsen van implantaten gebeurt in een gespecialiseerde praktijk voor implantologie.

Voor het plaatsen van implantaten werken wij met een externe Verwijspraktijk. Zij zetten de implantaten, wij doen de rest. 

U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van implantaten. Wij bevinden ons in Ulvenhout (regio Breda) en zijn 5 dagen per week open van 08:00 tot 17:00. Bent u benieuwd naar de gezichten achter onze praktijk? We stellen ons graag aan uw voor op onze teampagina!

Voor het maken van een afspraak, het stellen van vragen of het wijzigen van adres en verzekeringsgegevens kunt u ons altijd bereiken via het e-mailadres info@tpvanoploo.nl of telefonisch via 0765611049. De praktijk is in de meeste gevallen telefonisch goed bereikbaar. Het kan echter wel voorkomen dat er niet opgenomen wordt vanwege drukte bij behandelingen. Krijgt u geen gehoor? Spreek dan even een bericht in op het antwoordapparaat. U wordt dan zo spoedig mogelijk door ons teruggebeld.