Algemene tandheelkunde

Algemene tandheelkunde is de basis van de tandheelkunde. We vinden het belangrijk om uw mond gezond te houden!

Voorkomen en verhelpen van pijnklachten

Onder algemene tandheelkunde verstaan we alle handelingen die erop gericht zijn uw gebit mooi en gezond te houden of om onaangename pijnklachten te verhelpen. Hierbij kunt u onder andere denken aan de periodieke controle, het maken van röntgenfoto’s, het verwijderen van tandsteen, het vullen van gaatjes, kroon- en brugwerk of bijvoorbeeld een wortelkanaalbehandeling. Door uw gebit ieder half jaar te laten controleren, kunnen (beginnende) problemen tijdig gezien en opgelost worden. Zo voorkomt u duurdere behandelingen en hogere kosten.

Wilt u zich als nieuwe patiënt aanmelden bij onze praktijk? Dan bent u van harte welkom. Daarvoor kunt u dit aanmeldformulier invullen.

Op zoek naar een tandartspraktijk waar u advies krijgt wat bij uw mond past? Wij helpen u graag aan een gezond gebit.

Bij tandheelkunde praktijk Ingrid van Oploo kunt u terecht voor al uw tandheelkundige behandelingen. Wij bevinden ons in Ulvenhout (regio Breda) en zijn 5 dagen per week open van 08:00 tot 17:00. Bent u benieuwd naar de gezichten achter onze praktijk? We stellen ons graag aan uw voor op onze teampagina!

Voor het maken van een afspraak, het stellen van vragen of het wijzigen van adres en verzekeringsgegevens kunt u ons altijd bereiken via het e-mailadres info@tpvanoploo.nl of telefonisch via 0765611049. De praktijk is in de meeste gevallen telefonisch goed bereikbaar. Het kan echter wel voorkomen dat er niet opgenomen wordt vanwege drukte bij behandelingen. Krijgt u geen gehoor? Spreek dan even een bericht in op het antwoordapparaat. U wordt dan zo spoedig mogelijk door ons teruggebeld.