Gebitsprothese op implantaten

Heeft u veel problemen met uw tanden en kiezen? Dan kunnen we samen kiezen voor een gebitsprothese op implantaten. Een even stevige als mooie oplossing.

Uitneembaar klikgebit of vaste frameprothese?

Heeft u te veel problemen met uw tanden en kiezen? Of heeft u last van een (loszittend) kunstgebit? Dan kunnen we kijken of een prothese op implantaten (zie: “Implantologie”) mogelijk is. Eventuele oplossingen zijn een klikgebit of een frameprothese. Een klikgebit wordt op implantaten vastgeklikt. Het zit stevig vast, maar u kunt het eenvoudig uitnemen (bijvoorbeeld om te reinigen). Een frameprothese wordt definitief op implantaten geplaatst. Uw nieuwe tanden voelen alsof ze van uzelf zijn.

Een goed, vast zittende prothese die niet opvalt, wij kunnen dit samen met u realiseren

Bij tandheelkunde praktijk Ingrid van Oploo kunt u terecht voor al uw tandheelkundige behandelingen. Wij bevinden ons in Ulvenhout (regio Breda) en zijn 5 dagen per week open van 08:00 tot 17:00. Bent u benieuwd naar de gezichten achter onze praktijk? We stellen ons graag aan uw voor op onze teampagina!

Voor het maken van een afspraak, het stellen van vragen of het wijzigen van adres en verzekeringsgegevens kunt u ons altijd bereiken via het e-mailadres info@tpvanoploo.nl of telefonisch via 0765611049. De praktijk is in de meeste gevallen telefonisch goed bereikbaar. Het kan echter wel voorkomen dat er niet opgenomen wordt vanwege drukte bij behandelingen. Krijgt u geen gehoor? Spreek dan even een bericht in op het antwoordapparaat. U wordt dan zo spoedig mogelijk door ons teruggebeld.