Uitgebreide restauratieve tandheelkunde

Beschadigde of ontbrekende tanden? Met ons kroon- en brugwerk kunt u weer genieten van een mooi en sterk gebit.

Uw gebit op duurzame wijze laten herstellen

Een ongeval, slijtage of mogelijk een aangeboren probleem… het kan nodig zijn beschadigde of ontbrekende tanden te vervangen om zo uw gebit te herstellen. Dit noemen we uitgebreide restauratieve tandheelkunde. Hierbij richten we ons niet alleen op de functie van uw gebit, maar ook op de vorm en het uiterlijk, de esthetiek. Er zijn diverse oplossingen mogelijk, zoals het plaatsen van vullingen, kronen, bruggen of implantaten. Wilt u uw gebit op duurzame wijze laten “restaureren”? Dan helpen we u graag met een passende behandeling. Voor we beginnen nemen we alle mogelijkheden natuurlijk uitgebreid met u door, want uw wensen staan altijd centraal.

Op zoek naar een praktijk voor restauratieve tandheelkunde in Ulvenhout?

Bij tandheelkunde praktijk Ingrid van Oploo kunt u terecht voor al uw restauratieve behandelingen. Wij bevinden ons in Ulvenhout (regio Breda) en zijn 5 dagen per week open van 08:00 tot 17:00. Bent u benieuwd naar de gezichten achter onze praktijk? We stellen ons graag aan uw voor op onze teampagina!

Voor het maken van een afspraak, het stellen van vragen of het wijzigen van adres en verzekeringsgegevens kunt u ons altijd bereiken via het e-mailadres info@tpvanoploo.nl of telefonisch via 0765611049. De praktijk is in de meeste gevallen telefonisch goed bereikbaar. Het kan echter wel voorkomen dat er niet opgenomen wordt vanwege drukte bij behandelingen. Krijgt u geen gehoor? Spreek dan even een bericht in op het antwoordapparaat. U wordt dan zo spoedig mogelijk door ons teruggebeld.