Preventie en mondhygiëne

Tijdens preventieve mondhygiëne behandelingen krijgt u instructies van de mondhygiënist of mondzorgkundige en worden uw tanden en kiezen grondig gereinigd.

Preventieve mondzorg houdt uw gebit in conditie

Heeft u bloedend tandvlees? Is het gevoelig, pijnlijk, rood en/of gezwollen? Heeft u last van een vieze smaak en slechte mondgeur? Merkt u misschien dat er tanden en kiezen los gaan staan? Bent u niet tevreden over het uiterlijk van uw gebit? Dan is het raadzaam om een afspraak te maken met onze mondhygiënisten of mondzorgkundige.

Om gaatjes en tandvleesproblemen te voorkomen krijgt u instructies voor het goed onderhouden en reinigen van uw gebit. Mocht u een beugel hebben, dan wordt die ook goed schoongemaakt. Verder geven we voedingsadvies in relatie tot uw gebit. Het is belangrijk dat u zich regelmatig preventief laat behandelen. Zo blijft uw gebit in conditie en voorkomt u andere (duurdere) behandelingen in de toekomst.

”Een goede conditie van het gebit is belangrijk om problemen in de toekomst te voorkomen.”

Jasmijn de Moor-Langenberg, mondhygiënist

Op zoek naar een tandarts in Ulvenhout omdat u last heeft van tandsteen of gevoelig- en bloedend tandvlees?

Dan bent u aan het goede adres bij tandheelkundige praktijk Ingrid van Oploo. Wij bevinden ons in de regio Breda en zijn 5 dagen per week open van 08:00 tot 17:00. Bent u benieuwd naar de gezichten achter onze praktijk? We stellen ons graag aanuw voor op onze teampagina!

Voor het maken van een afspraak, het stellen van vragen of het wijzigen van adres en verzekeringsgegevens kunt u ons altijd bereiken via het e-mailadres info@tpvanoploo.nl of telefonisch via 0765611049. De praktijk is in de meeste gevallen telefonisch goed bereikbaar. Het kan echter wel voorkomen dat er niet opgenomen wordt vanwege drukte bij behandelingen. Krijgt u geen gehoor? Spreek dan even een bericht in op het antwoordapparaat. U wordt dan zo spoedig mogelijk door ons teruggebeld.