Esthetische tandheelkunde

Met onze esthetische tandheelkunde behandelingen blijft uw eigen, natuurlijke gebit langer vitaal en sterk. En dus ook langer mooi.

Het behoud van een mooi, gezond en natuurlijk gebit

Anders dan cosmetische tandheelkunde (het witter maken en rechter zetten van de tanden) is esthetische tandheelkunde erop gericht uw eigen, natuurlijke gebit gezond te houden. Uw tanden worden niet beschadigd en ze blijven langer vitaal en sterk. Uiteraard betekent dit tegelijk een mooi gebit. We houden met onze behandeling niet alleen het functionele, maar ook het esthetische aspect voor ogen.

“Samen gaan we voor een vitaal en sterk gebit.”

Kagan Akgül, mondzorgkundige

Wie wil er nou geen mooie gezonde lach, wij kunnen u daarbij helpen

Bij tandheelkunde praktijk Ingrid van Oploo kunt u terecht voor al uw esthetische tandheelkunde behandelingen. Wij bevinden ons in Ulvenhout (regio Breda) en zijn 5 dagen per week open van 08:00 tot 17:00. Bent u benieuwd naar de gezichten achter onze praktijk? We stellen ons graag aan uw voor op onze teampagina!

Voor het maken van een afspraak, het stellen van vragen of het wijzigen van adres en verzekeringsgegevens kunt u ons altijd bereiken via het e-mailadres info@tpvanoploo.nl of telefonisch via 0765611049. De praktijk is in de meeste gevallen telefonisch goed bereikbaar. Het kan echter wel voorkomen dat er niet opgenomen wordt vanwege drukte bij behandelingen. Krijgt u geen gehoor? Spreek dan even een bericht in op het antwoordapparaat. U wordt dan zo spoedig mogelijk door ons teruggebeld.