Kindertandheelkunde

Onze kindertandarts laat uw kind al op jonge leeftijd rustig en spelenderwijs kennismaken met de tandartspraktijk.

Goede mondverzorging: jong geleerd, oud gedaan

Het is belangrijk om kinderen al op een jonge leeftijd te leren dat goede mondverzorging cruciaal is voor de algehele gezondheid. Neem daarom uw kind al vroeg mee naar de tandarts. Als u zelf voor controle komt, kan het wat rondkijken in de praktijk en wennen aan de omgeving. Onze speciaal opgeleide kindertandarts laat kinderen kennismaken met ons team en leert hen alvast iets goede mondverzorging. Angstige kinderen krijgen extra aandacht, zodat ze rustig en kalm kunnen worden. Zo bouwen we het tandartsbezoek langzaam op en wordt het iets heel gewoons.

“We leren kinderen al op jonge leeftijd dat een gezonde mond belangrijk is voor de algehele gezondheid.”

Ingrid van Oploo, mondhygiënist

Op zoek naar een praktijk in regio Breda, waar kinderen op hun gemak zijn en goed worden behandeld?

Bij tandheelkunde praktijk Ingrid van Oploo kunt u terecht voor tandheelkundige behandelingen voor uw kinderen. Wij bevinden ons in Ulvenhout (regio Breda) en zijn 5 dagen per week open van 08:00 tot 17:00. Bent u benieuwd naar de gezichten achter onze praktijk? We stellen ons graag aan uw voor op onze teampagina!

Voor het maken van een afspraak, het stellen van vragen of het wijzigen van adres en verzekeringsgegevens kunt u ons altijd bereiken via het e-mailadres info@tpvanoploo.nl of telefonisch via 0765611049. De praktijk is in de meeste gevallen telefonisch goed bereikbaar. Het kan echter wel voorkomen dat er niet opgenomen wordt vanwege drukte bij behandelingen. Krijgt u geen gehoor? Spreek dan even een bericht in op het antwoordapparaat. U wordt dan zo spoedig mogelijk door ons teruggebeld.