Wortelkanaalbehandeling

Door een wortelkanaalbehandeling (vrijwel pijnloos) voorkomen we, dat de zenuwontsteking zich kan uitbreiden naar het kaakbot.

Wortelkanaalbehandeling kan erger voorkomen

Een wortelkanaalbehandeling (of zenuwbehandeling) komt veel voor. Onder het zichtbare deel van een tand of kies zit de wortel met daarin een of meer wortelkanalen. De zenuw in een wortelkanaal kan ontstoken raken, bijvoorbeeld door tandbederf of een lekkende vulling. Deze zenuwontsteking kan zich uitbreiden naar het kaakbot. Daarom is het nodig om het ontstoken wortelkanaal grondig schoon te maken. Anders moet de tand of kies mogelijk verwijderd worden. Deze behandeling is vrijwel pijnloos.

Bent u op zoek naar een tandartspraktijk in de regio Breda, voor het uitvoeren van een wortelkanaal behandeling?

Bij tandheelkunde praktijk Ingrid van Oploo kunt u terecht voor al uw tandheelkundige behandelingen. Wij bevinden ons in Ulvenhout (regio Breda) en zijn 5 dagen per week open van 08:00 tot 17:00. Bent u benieuwd naar de gezichten achter onze praktijk? We stellen ons graag aan uw voor op onze teampagina!

Voor het maken van een afspraak, het stellen van vragen of het wijzigen van adres en verzekeringsgegevens kunt u ons altijd bereiken via het e-mailadres info@tpvanoploo.nl of telefonisch via 0765611049. De praktijk is in de meeste gevallen telefonisch goed bereikbaar. Het kan echter wel voorkomen dat er niet opgenomen wordt vanwege drukte bij behandelingen. Krijgt u geen gehoor? Spreek dan even een bericht in op het antwoordapparaat. U wordt dan zo spoedig mogelijk door ons teruggebeld.